You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

1100 DÉCOR EXTRA ΣΟΒΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΡΗΤΙΝΟΥΧΟΣ, ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ, ΙΝΟΠΟΛΙΣΜΕΝΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ - ΕΓΧΩΜΟΣ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
Έτοιμο προϊόν βιομηχανικής σταθερής παραγωγής και υψηλής ποιότητας με βάση το λευκό υψηλών προδιαγραφών τσιμέντο, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ίνες, ρητίνες και άλλα ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Εξειδικευμένο προϊόν για σοβάτισμα σε εξωτερικά θερμομονωμένες όψεις κτιρίων. Χρησιμοποιείται ως σοβάς τελικής στρώσης  πάνω από την εξωτερική θερμομόνωση των όψεων  των κτιρίων σε συνδυασμό με την ινοπλισμένη κόλλα Easymix 1000 (προϊόντα του συστήματος εξωετρικής θερμομόνωσης της εταιρείας). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί άντι των συνηθισμένων σοβάδων τελικής στρώσης (πάνω σε οποιοδήποτε υπόστρωμα), όταν η ποιότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες στην επιλογή των υλικών κατασκευής.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Έτοιμο προϊόν (απαιτείται μόνο η προσθήκη νερού), σταθερής και υψηλής ποιότητας.
 • Αναμειγνύεται και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.
 • Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής στην διαμόρφωση του οπτικού αποτελέσματος ανάλογα με την κοκκομετρική διαβάθμιση του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί.
 • Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα βελτιωμένες φυσικομηχανικές ιδιότητες με έμφαση κυρίως στην ελαστικότητα, την πρόσφυση, την υδατοαπωθητικότητα, την αντοχή σε κρούση, την ατμοπερατότητα και την αντοχή στην καύση.
 • Το έτοιμο μείγμα παρέχει εκτεταμένο χρόνο επεξεργασίας ώστε να προγραμματίζονται με μεγαλύτερη άνεση οι ανάγκες σοβατίσματος των επιφανειών.
 • Εξασφαλιζει εγγυημένα, ανθεκτικά στο χρόνο, άριστα ποιοτικά αποτελέσματα.
 • Μειώνει σημαντικά την ποσότητα και το κόστος βαφής όταν χρησιμοποιείται ως έχει (λευκό), ενώ δεν απαιτείται πλέον βάψιμο των επιφανειών στην περίπτωση εφαρμογής των έγχρωμων προϊόντων.
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
   Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό, απαλλαγμένο από κάθε είδους σαθρά υπολείμματα, σκόνες, λάδια, μπογιές, κ.α. Για καλύτερα αποτελέσματα, η επιφάνεια του υποστρώματος ασταρώνεται μια μέρα  πριν από την εφαρμογή του σοβά τελικής στρώσης με το Easy Mix primer 2040, ιδιαίτερα όταν είναι απορροφητική η παλαιά ή όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν  έγχρωμοι σοβάδες.
   Το περιεχόμενο του σακιού (25kg ) αναμειγνύεται με περίπου 5,2 – 6,5 lt καθαρό νερό με την βοήθεια ηλεκτρικού αναμείκτη (Mixer) σε χαμηλές στροφές έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα με την επιθυμητή εργασιμότητα. Η επίστρωση του έτοιμου σοβά γίνεται με ανοξείδωτη μεταλλική σπάτουλα. Στην περίπτωση μεγάλων επιφανειών η ανάμειξη του υλικού, για μεγαλύτερη ευκολία μπορεί να γίνει με τις σύγχρονες μηχανές ανάμειξης ετοίμων κονιαμάτων με τον κατάλληλο ρότορα – στάτορα. Στην περίπτωση αυτή το έτοιμο μείγμα απλώνεται απ’ευθείας από την μηχανή πάνω στην επιφάνεια και ενώ ακόμα είναι νωπή, επεξεργάζεται με σκληρή  πλαστική ή μεταλλική σπάτουλα, ή μετά που θα αρχίσει να ¨τραβά¨ τρίβεται με βρεγμένο σκληρό τριβίδι. Η διαμόρφωσή της επιφάνειας εξαρτάται από την κοκκομετρία του σοβά, το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα και την εμπειρία του συνεργείου εφαρμογής.

   ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   Ελέγχεται και ανταποκρίνεται πλήρως στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές: ΕΝ 998-1, CS II-III, W1-W2

   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
   4,0 – 8,0kg/m2 ανάλογα με το υπόστρωμα και την κοκκομετρία  του προϊόντος.

   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
   Σε σακιά των 25kg, σε παλέτα.

   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
   Διατηρείται σε ξηρό προστατευμένο περιβάλλον (σε κλειστά σακιά) τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.


    


    
    

   Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
   powered by HOTSoft.gr
   internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες