You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

L300 ΧΟΝΔΡΟΚΟΚΚΗ ΛΑΣΠΗ – ΚΟΛΛΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ (ΛΕΥΚΗ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
Το προϊόν χρησιμοποιείται για την επίστρωση και την επικόλληση πλακών και πλακιδίων μαρμάρων ή άλλων φυσικών διακοσμητικών πετρωμάτων ή τσιμεντοπλακών, όπως επίσης για το κτίσιμο πελεκητής πέτρας, κ.α. όταν απαιτείται μεγάλο πάχος εφαρμογής. Συνιστάται ιδιαίτερα για την τοποθέτηση μεγάλων πλακών μαρμάρων δαπεδόστρωσης. Είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες δαπέδων και πάνω σε συνηθισμένα υποστρώματα από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονίες.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ευκολία παρασκευής της (απαιτείται μόνο προσθήκη νερού).
 • Εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα και τα πλακίδια επικόλλησης.
 • Χαρακτηρίζεται από υψηλές μηχανικές αντοχές, αντοχές στις περιβαλλοντικές και θερμοκρασιακές μεταβολές και διακυμάνσεις της υγρασίας.
 • Προστατεύει τα λευκά πλακίδια-πλάκες μαρμάρων από επιφανειακές χρωματικές αλλοιώσεις καθώς και από τον σχηματισμό εξανθημάτων.
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
   Το υπόστρωμα εφαρμογής πρέπει να είναι σταθερό, στεγνό και καθαρό, απαλλαγμένο από σαθρά υπολείμματα, σοβάδες, μπογιές, σκόνες, κ.α. Ανάλογα με την ποιότητα και το είδος του υποστρώματος γίνεται ελαφρά διαβροχή του με καθαρό νερό ή εφαρμογή κατάλληλου ασταριού. Το περιεχόμενο του σακιού αναμειγνύεται με καθαρό νερό (περίπου 5,0lt/σακί), με τις παραδοσιακές πρέσες ή και με τις σύγχρονες μηχανές ανάμειξης των ετοίμων κονιαμάτων (ρότορα-στάτορα) για χρονδρόκοκκα υλικά, με μπετονιέρα ή και με ηλεκτρικό αναμείκτη (mixer) σε χαμηλές στροφές έως ότου δημιουργηθεί ομοιογενές μείγμα. Απλώνεται πάνω στο υπόστρωμα με μυστρί ή και με οδοντωτή σπάτουλα σε πάχος 2,5 – 3,5cm και στην συνέχεια τοποθετούνται οι πλάκες ή τα πλακίδια. Για καλύτερα αποτελέσματα επικόλλησης (όταν απαιτείται) απλώνουμε στο πίσω μέρος των πλακών ή των πλακιδίων επαρκή ποσότητα έτοιμου μείγματος κόλλας μαρμάρων (Super Extra 400) προτού την τοποθέτηση τους πάνω στην ήδη απλωμένη λάσπη μαρμάρων.
   Στις περιπτώσεις επίσης αυξημένων απαιτήσεων σε ελαστικότητα, πρόσφυση και αντοχή στην υγρασία συνιστάται η αντικατάσταση μέρους του απαιτούμενου για την καλή εργασιμότητα του μείγματος νερού από υγρή ρητίνη Latex έως και 1:1,5 (νερό:latex). Οι εργασίες επίστρωσης δεν θα πρέπει να γίνονται σε περιβαλλοντικές θερμοκρασίες μικρότερες των +5οC
   ή και μεγαλύτερες των +35 οC και η φρεσκοεπιστρωμένη επιφάνεια θα πρέπει να προστατεύεται τις επόμενες ώρες από την επίστρωση της από έντονες καιρικές εναλλαγές.

   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
   Περίπου 12,0 – 14,00 kg/m2/1cm, ανάλογα με το είδος του υποστρώματος.

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
   Λευκό τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας και ποιότητας, ρητίνες και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα.

   ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   Ανταποκρίνεται πλήρως στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κατατάσσεται ως προς την πρόσφυση ως κόλλα τύπου CI-EN 12004, ενώ ως προς τις αντοχές, ως υλικό δόμησης, με βάση το πρότυπο ΕΝ 998-2, εντάσσεται στην κατηγορία Μ15.

   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
   Διατηρείται σε προστατευμένο από υγρασία και παγετό χώρο (σε κλειστά σακιά) μέχρι 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
   Σε σακιά των 25kg, σε παλέτα.


    
    

   Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
   powered by HOTSoft.gr
   internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες