You need to upgrade your Flash Player.
 

 

  

L 200 ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΡΟΜΠΕΤΟΝ
(ΛΕΥΚΗ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΧΡΗΣΗ
Κονίαμα για δομικά στοιχεία από πορομπετόν. Χρησιμοποιείται για το κτίσιμο  κάθε μεγέθους δομικών στοιχείων από πορομπετόν καθώς και για παρόμοια δομικά στοιχεία υψηλού πορώδους. Είναι κατάλληλο και υλικό σπατουλαρίσματος των επιφανειών δόμησης από τα εν λόγω υλικά τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Έτοιμο προϊόν σταθερής και υψηλής ποιότητας.
 • Χαρακτηρίζεται από υψηλή πρόσφυση, υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλο ανοικτό χρόνο επεξεργασίας.
 • Βοηθά στην διαπνοή των  επιστρωμένων επιφανειών. 
 • Είναι ιδιαίτερα ευκολοδούλευτη.
 • Δίνει άριστα τελικά αποτελέσματα.
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
   Το υπόστρωμα εφαρμογής θα πρέπει να είναι σταθερό και καθαρό, απαλλαγμένο από υπολείμματα σοβάδων, μπογιές,  λάδια, κλπ. Τα δομικά στοιχεία πρέπει να είναι καθαρά χωρίς κόνες ή τυχόν άλλα υπολείμματα από τον χώρο της οικοδομής. Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο του σακιού (25 kg) με περίπου 6,5-7,0 lt καθαρό νερό με ηλεκτρικό αναμείκτη σε χαμηλές στροφές έως ότου προκύψει ένα πλήρως ομογενοποιημένο μίγμα. Αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για πέντε λεπτά και το αναδεύουμε ξανά για λίγο.  Το έτοιμο μίγμα εφαρμόζεται κατόπιν με  μυστρί ή με οδοντωτή σπάτουλα απ΄ευθείας πάνω στην επιφάνεια του πορομπετόν, φροντίζοντας ώστε να καλυφτεί πλήρως η επιφάνειά επικόλλησης. Τοποθετείται στην συνέχεια το δομικό στοιχείο και πιέζεται στην ακριβή θέση επικόλλησης, φροντίζοντας για το ακριβές αλφάδιασμα της επιφάνειας δόμησης.
   Το μείγμα παραμένει εργάσιμο μέσα στο δοχείο ανάμειξης για τρείς περίπου ώρες (ο χρόνος κυμαίνεται, ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος). Στο διάστημα αυτό απαιτείται περιοδική ανάμειξη του μείγματος χωρίς όμως την προσθήκη επιπλέον ποσότητας νερού.
   Οι επιφάνειες των δομικών στοιχείων από πορομπετόν θα πρέπει να διαβρέχονται ελαφρά με καθαρό νερό προτού την εφαρμογή του προπαρασκευασμένου μείγματος, προς αποφυγή της απότομης ξήρανσής του. Αντίστοιχα, όταν το υλικό χρησιμοποιείται για το σπατουλάρισμα των δομημένων επιφανειών από πορομπετόν συνιστάται η εκ των προτέρων εφαρμογή κατάλληλου ασταριού, τύπου Easymix 2070.
   H δομημένη επιφάνεια, μετά το πέρας των εργασιών και για τις επόμενες δύο-τρεις μέρες θα πρέπει να προστατεύεται από τις έντονες καιρικές συνθήκες.
   Η χρήση του προϊόντος θα πρέπει να αποφεύγεται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 5ºC ή μεγαλύτερες των 35 ºC.

   ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
   Περίπου 13,0-14,0 kg/m2, για στρώση πάχους περίπου 4mm και ανάλογα με το είδος και τo μέγεθος των δομικών στοιχείων, ενώ για το σπατουλάρισμα η ποσότητα κυμαίνεται σε 5,0-6,0 kg/m2 .

   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
   Έτοιμο προϊόν με βάση το λευκό τσιμέντο,  επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανή, ρητίνες και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα.

   ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
   Ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και κατατάσσεται σύμφωνα με την ΕΝ 998-2, ως Μ10-Α1, ενώ με βάση  EN 12004 ως κόλλα τύπου C2E.

   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
   Διατηρείται σε προστατευμένο στεγνό χώρο (σε κλειστά σακιά) τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

   ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
   Σε σακιά των 25kg, σε παλέτα.


    
    

   Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
   powered by HOTSoft.gr
   internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες